V nedeľu konečne úspech

13.07.2011 15:19

 

V sobotu sme absolvovali ďalšie kolo SMHL v Lednických Rovniach. Na koši bežala Renáta. V ten deň bolo fakt horúco a možno aj kvôli tomu bol náš čas až 19,40. To nám stačilo na 4. miesto. Z bedne nás s časom 19,33 na poslednú chvíľu odsunuli baby zo Šišova. Takže v lige sme skončili tretie.

Muži svoj útok dokončili s časom 15,97 a tak obsadili 12. miesto a do tabuľky SMHL si zapísali 4 body.

Naši muži sa rozhodli že si v noci odskočia na nočnú súťaž do Nosíc. Tam spolu s Podlužancami (Deželužany) s časom 15,29 obsadili 5. miesto, ktoré bolo ohodnotené pohárom a vecnou cenou.

V nedeľu šli ženy najskôr na súťaž do Čereňan. Počasie bolo rovnaké ako v sobotu, veľmi horúco. Súťaž bola na 2 pokusy. Pri prvom pokuse sa na nás usmialo šťastie a dali sme čas 17,68. Pri druhom pokuse sme až také šťastie nemali a ukončili sme útok v čase 20,81. Rátal sa lepší čas a tak sme získali prvé miesto. Neboli sme tam do konca, po odbehnutí druhého pokusu sme zbalili veci a šli sme na súťaž do D. Ozoroviec. Tu sme nadviazali na úspech z predchádzajúcej súťaže a s veľmi pekným časom 17,66 sme tam zvíťazili a už po druhý krát sme si domov odniesli odtiaľ pustvný pohár.

Muži so šéfinom na stroji zhodili terče v čase 16,20 a dlhú dobu boli na 3. mieste. No domáci videli možnosť uspieť a tak na poslednú chvíľu išlo ich družstvo ešte raz. Škoda že si to naši muži nevšimli na súťaži. Zadarilo sa im a tak našich mužov odsunuli na nepopulárne 4. Miesto.

Takže bilancia tohto víkendu: za pekného počasia sme získali dve pekné prvé miesta.

Autor : Strunka

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.